Fotografie

Al op heel jonge leeftijd vond ik het leuk om foto’s te maken. Van mijn spaarcentjes had ik dan ook een klein cameraatje gekocht. Inmiddels ben ik al een stuk of 5 camera’s verder en heb in het verleden ook foto’s gemaakt van live-optredens van bandjes. Tegenwoordig zijn de camera’s in mobiele telefoons goed genoeg voor dagelijks gebruik en vakanties en gebruik ik amper nog een andere camera.

iStockPhoto

Sinds 2006 heb ik de website iStockphoto ontdekt. Deze site biedt voor zeer weinig geld de mooiste stockfoto’s. Stockfoto’s zijn foto’s die gebruikt worden in de reclamewereld die niet voor één specifieke opdracht gemaakt worden, maar door fotografen worden aangeboden.

De foto’s zijn zelfs zo goedkoop dat het ook leuk is om eens te zoeken naar foto’s om je vakantiefoto’s aan te vullen of om af te drukken op canvas voor aan de muur!

iStockphoto heeft een verzameling miljoenen foto’s, video’s en illustraties. Alle foto’s zijn gemaakt door amateur fotografen, maar iStockphoto ziet streng toe op de kwaliteit en bruikbaarheid van de beelden. Inmiddels heb ik 65 foto’s die te downloaden zijn via iStockphoto.

Bekijk ook mijn portfolio op iStockphoto.com

Flickr

Fruit uit eigen moestuinSinds ik een moestuin heb, fotografeer ik regelmatig de voortgang en de oogst van allerlei groenten en fruit. Deze upload ik bij Flickr zodat ze online te bekijken zijn.

Bekijk mijn moestuinfoto’s op Flickr

Reactiemogelijkheid is gesloten